Om Knæeksperten

 

Caspar Frausing

Bagved Knæeksperten er Caspar Frausing. Han er til daglig fysioterapeut på egen klinik i Vanløse og har intensivt brugt de sidste 4 år på at finde de bedste metoder til at få knæet til at fungere ordentligt igen.

Caspar har været vidt omkring for at opsøge viden omkring knæet, han har søgt inspiration inden for kinesiologi, akupunktur, kiropraktik, orthobionomy, osteopati og har sammensat det hele til en behandlingsmetode der får styr på dit knæ.

For nogle år siden stoppede Caspar med at spille fodbold på højt plan i Danmark og har siden brugt fritiden på at løbe og cykle. Desuden har han selv været en del skadet gennem fodboldkarrieren og har derfor prøvet en del behandling på egen krop og ved hvad der fungerer og hvad der ikke gør.

Kosten spiller en stor rolle for Caspar og der er stor fokus på det i hverdagen, da han selv har mærket på egen krop hvad dårlig kost og skidt levevis kan gøre. Denne viden har han fundet ud af også har indflydelse på, hvordan knæet har det, idet kroppen skal bruge alle resourcer på at ordne knæet og derfor skal bruge noget specielt kost og kosttilskud. Han arbejder i øjeblikket på at lave en hel ny hjemmeside med kostvejledning og opskrifter på god, sund og nem mad.

Knæekspertens mål

Knæekspertens mål er, at gøre operationer af knæ unødvendige, ved at bruge kroppens egne resourcer på at hele det.

Dette mål kan kun opnåes ved, at du lærer at lytte til din krop, forstå de signaler den sender og gør noget andet end du plejer. Det er bl.a. det Knæeksperten handler om. Målet er, at gøre dig kropsbevist, bevist om hvad du fysisk gør rigtigt og hvor du kan forbedre dig så du undgår knæproblemer. Målet er, at at gøre dig bevist om hvad det du spiser gør for din krop og bevistgøre for dig hvor sej kroppen er til at hele de problemer der opstår, hvis ellers den får de rigtige betingelser.

 

 

Knæekspertens metode

Sessionerne foregår via Skype og derfor lægges alt ansvar over på dine skuldre. Dermed er du ikke afhængig af en ekstern behandler som skal behandle dig, men du lærer metoder hvormed du kan behandle dig selv hver gang der opstår problemer.

Der er stort fokus på “hjælp til selvhjælp”, så jeg vil guide dig gennem en masse øvelser som du får på video. I disse videoer er der instruktioner til hvad du skal lave, samt hvad du skal mærke efter i de enkelte øvelser. Det vigtigste i din behandling af knæet, er at intet af det du gør må gøre ondt. Hvis du fremprovokerer smerte, så vil kroppen reagere i trods og spænde mere til de steder vi prøver at arbejde med.